За нас

100% сертифицирани материали в съответствие с международните стандарти.

ЗА НАС

Основана през 2007, BSW Metals е оторизирана компания за продажба на полуготови изделия от Никел и Никелови сплави (Nickel 200/201, Alloy 400, Alloy K500, Alloy 600, Alloy 625, Alloy 718,Alloy X-750, Alloy 800H/HT, Alloy 825), Tитан и Титанови сплави (Titanium Gr1, Gr2, Gr5, Gr7,Gr9), Специални метали ( Цирконий, Ниобий, Хафний, Ванадий, Tантал и техните сплави), Duplex и Super Duplex, в една широка гама категории от форми и профили като:
кръгли пръти, шестоъгълни пръти, тръби (безшевни и заварени), плочи, листове, жици, заваръчен материал.

От началото на 2014 година BSW Metals откри своя агенция в София за обслужване на клиентите от България.

BSW Metals има много добри отношения с външни партньори – производители и дистрибутори на световно ниво от Европа, Азия и Америка, които са специализирани в областта на специалните метали .

Ние отговаряме на нашите клиенти с най-добрите оферти и заедно с нашите логистични партньори осигуряваме навременна доставка при установените условия или спешна доставка на наличности за 48 часа.

BSW Metals – Опит

Нашата дейност се поддържа от опита на партньорите ни от цял свят, работещи в индустрията със специални метали, които не са само квалифицирани хора, но и с много години опит в машинарията, в това число механична машинария, заваръчна индустрия, космически изследвания, отбранителна индустрия, химическа и нефтодобивна индустрия, медицина, металургия и технологии за производство.

Tова ноу-хау ни уверява, че изискванията на клиентите ни са удовлетворени и спецификациите от големите проекти стриктно са изпълнени.

BSW Metals – Качество

Материалите, които ние предоставяме, работят в най-агресивна среда в промишлените области с висока степен на риск. Поради това, те са произведени от признати организации-производители в областта на производството на устойчиви на силна корозия и висока температура материали, които могат да гарантират качество и непрекъснатост на процеса на закупуване.

От тази гледна точка, ние можем да гарантираме, че материалите, които доставяме са с най-висок стандарт на качество.

BSW METALS – на кратко

  • Полуфабрикати от Никел и Титанови сплави, специални метали, Duplex, Super Duplex, в широка гама от форми и размери.
  • Конкурентни цени на малки и големи поръчки (от производства).
  • Доставка в установения срок или спешна доставка за 48 часа.
  • 100% сертифицирани материали в съответствие с международните стандарти.
  • Капацитет за управление на веригата за дистрибуция така, че стоките да бъдат доставени при най-добри условия и в установените срокове.

Търсите ли доставчик на Никел или Титанови сплави?