За нас

100% сертифицирани материали в съответствие с международните стандарти.

ЗА НАС

Основана през 2007, BSW Metals е оторизирана компания за продажба на полуготови изделия от Никел и Никелови сплави (Nickel 200/201, Alloy 400, Alloy K500, Alloy 600, Alloy 625, Alloy 718,Alloy X-750, Alloy 800H/HT, Alloy 825), Tитан и Титанови сплави (Titanium Gr1, Gr2, Gr5, Gr7,Gr9), Специални метали ( Цирконий, Ниобий, Хафний, Ванадий, Tантал и техните сплави), Duplex и Super Duplex, в една широка гама категории от форми и профили като:
кръгли пръти, шестоъгълни пръти, тръби (безшевни и заварени), плочи, листове, жици, заваръчен материал.

От началото на 2014 година BSW Metals откри своя агенция в София за обслужване на клиентите от България.

BSW Metals има много добри отношения с външни партньори – производители и дистрибутори на световно ниво от Европа, Азия и Америка, които са специализирани в областта на специалните метали .

Ние отговаряме на нашите клиенти с най-добрите оферти и заедно с нашите логистични партньори осигуряваме навременна доставка при установените условия или спешна доставка на наличности за 48 часа.

Започвайки от 2021 г., BSW Metals има честта да бъде изключителен представител на компанията Shockwave Metalworking Technologies BV (SMT) от Холандия, основана през 1962 г. и с повече от 40 години опит в експлозионното покритие.

По този начин можем да предложим голямо разнообразие от плакирани листове на конкурентни цени и с много добро време за доставка.

Благодарение на уникалната технология с вакуумна експлозия можем да правим всички видове комбинации от материали и проекти с различни размери.

BSW Metals – Опит

Нашата дейност се поддържа от опита на партньорите ни от цял свят, работещи в индустрията със специални метали, които не са само квалифицирани хора, но и с много години опит в машинарията, в това число механична машинария, заваръчна индустрия, космически изследвания, отбранителна индустрия, химическа и нефтодобивна индустрия, медицина, металургия и технологии за производство.

Tова ноу-хау ни уверява, че изискванията на клиентите ни са удовлетворени и спецификациите от големите проекти стриктно са изпълнени.

BSW Metals – Качество

Материалите, които ние предоставяме, работят в най-агресивна среда в промишлените области с висока степен на риск. Поради това, те са произведени от признати организации-производители в областта на производството на устойчиви на силна корозия и висока температура материали, които могат да гарантират качество и непрекъснатост на процеса на закупуване.

От тази гледна точка, ние можем да гарантираме, че материалите, които доставяме са с най-висок стандарт на качество.

BSW METALS – на кратко

  • Полуфабрикати от Никел и Титанови сплави, специални метали, Duplex, Super Duplex, в широка гама от форми и размери.
  • Конкурентни цени на малки и големи поръчки (от производства).
  • Доставка в установения срок или спешна доставка за 48 часа.
  • 100% сертифицирани материали в съответствие с международните стандарти.
  • Капацитет за управление на веригата за дистрибуция така, че стоките да бъдат доставени при най-добри условия и в установените срокове.